Cervera

En Kort Historik

Cervera, grundat 1987, idag ägt av norska Kibord koncernen, är idag känt som en av Skandinaviens främsta återförsäljare av köksprodukter och hushållsartiklar. Med över 70 butiker i Sverige har Cervera cementerat sin position som en auktoritet inom kvalitetsköksutrustning.

Produktsortiment

Cervera erbjuder en omfattande produktportfölj som sträcker sig från kvalitetskockknivar till exklusiva glas och porslin. Några av de kategorier de är särskilt kända för inkluderar:

  1. Köksredskap: Från slevar till rivjärn, Cerveras redskap kombinerar funktionalitet med estetik för att passa både amatörkockar och proffs.
  2. Porslin: Ett brett sortiment av tallrikar, skålar och mer, som passar både vardagliga middagar och speciella tillfällen.
  3. Glas: Oavsett om du behöver vinglas, vattenkupor eller cocktailglas, är Cerveras glasutbud både omfattande och av hög kvalitet.
  4. Grytor och kastruller: Med ett sortiment som inkluderar allt från stekpannor till tryckkokare är Cervera det självklara valet för den som söker kvalitetsgrytor.

Fokus på Kvalitet

Cervera är känt för att ställa höga krav på sina produkter. Märket fokuserar inte bara på att erbjuda de bästa produkterna, men också på att ge sina kunder kunskap om hur man bäst använder dem.

Hållbarhet och Miljö

Ett växande intresse för Cervera är hållbarhet. Företaget strävar efter att erbjuda produkter som är tillverkade på ett miljövänligt sätt och som kan tjäna sina ägare under en lång tid.

Cervera rabattkod

Gå med i kundklubben och få 5 % rabatt. Cervera har också ofta riktigt bra rea vid black friday, jul och på sommaren. Så passa på att göra stora köp då.

Sammanfattning

Cervera är mycket mer än bara en butikskedja; det är en institution inom skandinavisk kökskultur. Med ett outtröttligt fokus på kvalitet, innovation och design har Cervera blivit en favorit bland dem som söker det bästa inom köksutrustning. Oavsett om du är en passionerad hemmakock eller bara vill ha det bästa för ditt kök, är Cervera det självklara valet.