Royaldesign

RoyalDesign – Skandinavisk Elegans för Ditt Hem

Introduktion

RoyalDesign, en av Skandinaviens ledande onlinebutiker för inredning, design och heminredning, kombinerar skandinavisk estetik med funktion för att erbjuda ett brett utbud av produkter för hemmet. Företaget tar stolt fram det bästa inom skandinavisk och internationell design till sina kunder.

Historia och Tillväxt

Sedan starten 1999 har RoyalDesign utvidgat sin närvaro, både digitalt och fysiskt, för att bli en ledande aktör på marknaden. Vad som började som en liten idé har vuxit till en omfattande plattform som erbjuder tusentals kvalitetsprodukter.

Produktportfölj:

  1. Möbler: Från minimalistiska soffor till traditionella skrivbord – en blandning av klassisk och modern design.
  2. Belysning: Lösningar för varje hörn av ditt hem, inklusive golvlampor, taklampor och dekorativa ljuskällor.
  3. Heminredning: Dekorera ditt hem med allt från mattor till kuddar och konstverk.
  4. Köks- och Serveringsprodukter: Bestick, tallrikar, glas och allt däremellan.
  5. Utomhus: Produkter för att försköna din trädgård, balkong eller uteplats.

Samling av Varumärken

RoyalDesign är stolta över att presentera en katalog fylld med kända varumärken, inklusive Orrefors, Iittala, Rörstrand och många fler. Deras noggranna urval garanterar kvalitet och designintegritet.

Rabattkod RoyalDesign

Man har både fysiska butiker och sin online butik där det går att hitta rabatter. Testa att prenumerera på deras nyhetsbrev för att se om de skickar ut någon extra rabattkod. Annars är vårt tips att kolla vid högtider som black friday och julen då de brukar ha bra rea både innan och efter.

Hållbarhet och Ansvar

RoyalDesign förstår vikten av hållbar konsumtion. Därför lägger de vikt vid att välja varumärken och produkter som delar denna vision, från tillverkningsprocesser till de material som används.

Kundupplevelse

Företaget satsar stort på kundens upplevelse. Med lättanvända webbplatser, snabba leveranser och effektiv kundservice ser RoyalDesign till att kundens shoppingresa är smidig från början till slut.

Slutsats

För dem som söker kvalitetsdesign för sina hem, oavsett om det handlar om ett enkelt köksredskap eller ett helt rum, erbjuder RoyalDesign en destination där kvalitet möter stil. Hos Matproffs rekommenderar vi stolt produkter från RoyalDesign som en länk till det bästa inom skandinavisk design.